Генерала Боже Јанковића 1, спрат 3, стан 19, 18105 Ниш

„Оцена рада Управног суда од стране адвоката у Републици Србији“

Поштоване колеге и колегинице,

у сарадњи са Пројектом „Jaчање владавине права у Србији“ који спроводи GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) спроводимо анкету „Оцена рада Управног суда од стране адвоката у Републици Србији“ која има за циљ да се установе недостаци у раду овог суда, а како би се уз подршку наведеног пројекта креирале и спровеле активности усмерене на побољшање његовог рада, постигла његова већа ефикасност и транспарентност у раду.

Најсрдачније Вас молимо да одвојите мало времена и одговорите на анкету, којој можете приступити кликом на следећи линк: https://www.askallo.com/y2vc5yqj/survey.html

Имајући у виду да су адвокати препознати као еминентни актери у правосудном циклусу: Комитет министара Савета Европе је истакао суштинску улогу коју адвокати морају да играју у побољшању ефикасности и квалитета судских поступака и, сходно томе, у консолидацији владавине права. Стога је Ваше мишљење од највеће важности за процену квалитета услуге коју пружају судови и драгоцено је за обликовање препорука за побољшање.

Анкета је анонимна и сви одговори ће бити обрађени и коришћени искључиво као смернице за побољшање рада Управног суда Републике Србије.

Унапред хвала и све најбоље Вам желимо!

ПОДЕЛИ ОВУ ИНФОРМАЦИЈУ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email