Генерала Боже Јанковића 1, спрат 3, стан 19, 18105 Ниш

Обука за адвокатске приправнике за полагање правосудног испита

П О З И В

ЗА УПИС НА СЕМИНАР ОБУКЕ АДВОКАТСКИХ ПРИПРАВНИКА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРАВОСУДНОГ ИСПИТА

Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије објављује позив за пријављивање адвокатских приправника уписаних у Именик адвокатских приправника адвокатских комора у саставу Адвокатске коморе Србије, на обуку за полагање правосудног испита.

Обуку за полагање правосудног испита – наставу и вежбе, држаће предавачи Адвокатске академије према Плану за спровођење програма за стручну обуку адвокатских приправника за полагање правосудног испита усвојеног од Управног одбора Адвокатске коморе Србије. Обука ће се одржавати у периоду од 03.04.2018. до 13.06.2018. године у просторијама Адвокатске академије Адвокатске коморе Србије, Дечанска 13/VI спрат, уторком, средом и четвртком у периоду од 17:00 до 19:00 часова.

РОК ЗА ПРИЈАВУ КАНДИДАТА ЈЕ 02.04.2018. ГОДИНЕ
Кандидати се пријављују писаним путем на адресу Адвокатске коморе Србије, Дечанска 13, Београд, или електронским путем на е-маил адресу: a.k.srbije@gmail.com

У прилогу можете погледати План и програм обуке из кривичног права, док ће из грађанског права бити накнадно објављен.

Обавештавамо Вас да је Адвокатска комора Србије издала књигу „Основи кривичног и кривичног процесног права“ аутора проф. др Зорана Стојановића, проф. др Милана Шкулића и адвоката др Вељка Делибашића. Књигу можете купити у просторијама Адвокатске коморе Србије по цени од 1.500,00 РСД.

План обуке можете преузети oвде.

ПОДЕЛИ ОВУ ИНФОРМАЦИЈУ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email