Генерала Боже Јанковића 1, спрат 3, стан 19, 18105 Ниш

Научно саветовање под називом “ПОРОДИЧНИ ЗАКОН – ДВАНАЕСТ ГОДИНА ПОСЛЕ“

Поштована/и,

Правни факултет Универзитета Унион у Београду организује научно саветовање под називом “ПОРОДИЧНИ ЗАКОН – ДВАНАЕСТ ГОДИНА ПОСЛЕ“, које ће се одржати 3. и 4. новембра 2017. године. Саветовање има за циљ анализу и оцену вишегодишње примене Породичног закона у пракси домаћих судова и управних органа, са посебним освртом на дилеме, нејасноће и проблеме који се јављају поводом примене Породичног закона.

Задовољство нам је да Вас позовемо да узмете учешће у раду Саветовања, у оквиру кога ће велики број еминентних стручњака – универзитетских професора, судија, адвоката, правника, социјалних радника, психолога и других професионалаца из установа социјалне заштите и других државних органа и установа, представити своје реферате о актуелним темама породичног права.

У оквиру Саветовања биће представљени и Коментар Породичног закона, ауторке проф. др Марије Драшкић, као и Коментар Конвенције за заштиту људских права и основних слобода, који је сачинила група наших угледних стручњака, у издању ЈП Службени гласник.

Молимо Вас да пријаву за Саветовање пошаљете најкасније до 25. октобра 2017. године на адресу savetovanje@pravnifakultet.rs. Уједно, молимо Вас да нам уз пријаву доставите и попуњен формулар који Вам шаљемо у прилогу.

С поштовањем, Редактори Саветовања,

Проф. др Марија Драшкић, Правни факултет Универзитета у Београду (maja@ius.bg.ac.rs)

Проф. др Небојша Шаркић, Правни факултет Универзитета Унион (info@pravnifakultet.rs)

Доц. др Јелена Арсић, Правни факултет Универзитета Унион (jelena.arsic@pravnifakultet.rs)

ПОДЕЛИ ОВУ ИНФОРМАЦИЈУ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email