Генерала Боже Јанковића 1, спрат 3, стан 19, 18105 Ниш

Дебата о Кодексу професионалне етике адвоката преко ZOOМ апликације, која ће се одржати дана 15., 17. и 22.јуна 2021.год.

Дебата о Кодексу професионалне етике адвоката

 

Поштоване колегинице и колеге,

Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији организују дебату о Кодексу професионалне етике адвоката која ће се одржавати 15., 17. и 22.јуна 2021. преко Zoom интернет платформе.

Разговор ће 15. и 17. јуна 2021. водити и на питања учесника одговарати адвокати Југослав Тинтор, председник Адвокатске коморе Београда, и Александар Поповић, председник програмског савета Адвокатске академије АКС. 

Разговор ће 22. јуна 2021. водити и на питања учесника одговарати адвокати др Вељко Делибашић, потпредседник Адвокатске коморе Београда, и Владимир Бељански, председник Адвокатске коморе Војводине.

У дебати ће бити речи о примени Кодекса професионалне етике адвоката и о томе да ли га је и на који начин потребно мењати. Трајаће око 60 минута и биће организована према следећем распореду:

·         15. јуна 2021. почев од 18:00 сати дебата за чланове АК Војводине – разговор воде адвокати Југослав Тинтор и Александар Поповић

·         17. јуна 2021. почев од 18:00 сати дебата за чланове АК Војводине – разговор воде адвокати Југослав Тинтор и Александар Поповић

·         22. јуна 2021. почев од 17:00 сати дебата за чланове АК Београда, АК Ниша, АК Чачка, АК Крагујевца, АК Пожаревца, АК Шапца и АК Зајечара разговор воде Владимир Бељански и др Вељко Делибашић

·         22. јуна 2021. почев од 19:00 сати дебата за чланове АК Београда, АК Ниша, АК Чачка, АК Крагујевца, АК Пожаревца, АК Шапца и АК Зајечара разговор воде Владимир Бељански и др Вељко Делибашић.

Да бисте учествовали у дебати довољно је да пошаљете пријаву на е-mail адресу marija.sekulovic@osce.org; у пријави је потребно назначити за који термин се пријављујете. Затим ћете добити е-mail са линком преко којег се можете укључити и инструкције за његово коришћење. Ако вам не одговара термин одређен за вашу комору, у дебати можете учествовати у било којем од преосталих термина,  потребно је само да у пријави назначите жељени термин. 

За коришћење Zoom платформе потребан вам је рачунар са микрофоном или мобилни телефон и приступ интернету. Није неопходно да инсталирате Zoom апликацију.

Препоручујемо вам да пре дебате погледате снимак дискусије о Кодексу професионалне етике адвоката коју су водили адвокати Владимир Бељански, др Вељко Делибашић, Александар Поповић и Југослав Тинтор. Доступан је на yuotube каналу Адвокатске академије АКС: https://www.youtube.com/watch?v=Q-w_Dv6e4Rw

 

С поштовањем,

Адвокатска комора Србије Advokatska komora Srbije

Bar Association of Serbia

ПОДЕЛИ ОВУ ИНФОРМАЦИЈУ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email