Za hipoteku se sa pravom može reći da predstavlja osnovni instrument obezbeđenja svih značajnih kreditnih aktivnosti, bilo iz ugla pojedinaca ili privrednih subjekata... Ne vidite sadržaj? Kliknite ovde.
u saradnji sa Privrednom komorom Srbije - Privrednom komorom Beograda
Okrugli sto: Sporna pitanja u realizaciji hipoteke

Za hipoteku se sa pravom može reći da predstavlja osnovni instrument obezbeđenja svih značajnih kreditnih aktivnosti, bilo iz ugla pojedinaca ili privrednih subjekata, čineći je tako nezaobilaznim činiocem prilikom prikupljanja slobodnih novčanih sredstava od banaka i ostalih finansijskih organizacija.

Posebna pažnja će biti posvećena spornim pitanjima koja se mogu javiti u realizaciji hipoteke, te će naši panelisti izneti neka od mogućih rešenja.

Lyceum iuris i Privredna komora Srbije Vas pozivaju da učestvujete na okruglom stolu „Sporna pitanja u realizaciji hipoteke“.

UČEŠĆE JE BESPLATNO!

Prijavite se

Panelisti

- Tamara Trajković, sudija osnovnog suda

- Sandra Tanasković Savić, advokat

- Damir Šite, javni izvršitelj

Kada i gde?
Više informacija

Okrugli sto „Sporna pitanja u realizaciji hipoteke“, održaće se u četvrtak, 25. aprila 2019. godine od 11:00 do 13:30, u prostorijama Privredne komore Srbije - Regionalna privredna komora Beograd, Kneza Miloša 12, Beograd.

Prijavite se

Učešće je besplatno

Registracija je neophodna zbog ograničenog broja mesta. Prijavite se putem veb-sajta www.lyceum.rs ili putem telefona 024 553130 ili 069 5531301.

Share to Facebook Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter Forward email Forward email
IURIS Group

Maksima Gorkog 9-11, Subotica
Serbia

Odjava