Генерала Боже Јанковића 1, спрат 3, стан 19, 18105 Ниш

Славимо Дан адвокатуре 2024.
у организацији Адвокатске коморе Ниша

Драге колегинице и колеге,
Снимак са II стручног саветовања Адвокатске коморе Ниша у организацији Адвокатске академије АК Ниш, одржаног у хотелу „Стара Планина“ на Старој Планини, у периоду од 31.05.2024. до 02.06.2024. године, можете погледати на горњем линку.
Захваљујемо се свима који су учествовали и присуствовали овом догађају!
Драге колегинице и колеге,
позивамо вас да се пријавите за Стручно саветовање Адвокатске коморе Ниша које ће бити организовано у периоду од 19.05.2023. до 21.05.2023. године у Хотелу Стара Планина на Старој планини.
 
Детаљне информације о Стручном саветовању и пријаву за учешће погледајте кликом на ОВАЈ ЛИНК.
 
Гостовање Председника Адвокатске коморе Ниша, адвоката Милана Петровића на телевизији Зона Плус поводом Саветовања Адвокатске коморе Ниша можете погледати на Youtube-у кликом на ОВАЈ ЛИНК.

Поштоване колегинице и колеге, срећну славу
"СВЕТИ ЈУСТИН ФИЛОЗОФ"
жели вам председник Адвокатске коморе Ниша
Милан Петровић, адвокат

Драге колегинице и колеге,
Пре 50 година основана је наша Адвокатска комора Ниш.

Будимо поносни што баштинимо такву традицију и што смо данас сви припадници такве угледне, јединствене и самосталне професије.

Зато, нека свако од нас има по барем 50 разлога за славље!

Коктел добродошлице гостију и пријем биће организован у петак 28.10.2022. године са почетком у 18.00 часова у Градској кући у Нишу, у ул. 7 Јули 2, где ће бити одржана Промоција монографије 50 година постојања Aдвокатске коморе Ниша.

Обавештавамо Вас да ће централна прослава поводом Јубилеја 50 година од оснивања Адвокатске коморе Ниша бити организована у суботу 29.10.2022. године у Народном позоришту у Нишу, са почетком у 12.00 часова.

Програм Свечане академије почеће у 13.00 часова, након чега се бити приређен пригодан коктел и кетеринг.

Позивамо Вас да својим присуством узмете учешће у обележавању овог нашег јубилеја.
ПРЕДСЕДНИК
МИЛАН ПЕТРОВИЋ, адвокат

Најновија обавештења и вести

Моле се сви адвокати Адвокатске коморе Ниша да провере тачност својих података на сајту коморе и у случају грешке или неке промене о истом обавесте мејлом комору како би информације биле ажуриране због списка за одбрану по службеној дужности који ће бити евидентиран на Call centru Адвокатске коморе за постављање бранилаца по службеној дужности.

0 +
АДВОКАТА
0 +
ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
0 +
ПРИПРАВНИКА

Адвокатска комора Ниш покрива територију Апелационог суда Ниш и територију виших судова у Нишу, Врању, Лесковцу, Прокупљу и Пироту

Број адвоката по градовима:

754 у Нишу
234 у Врању
259 у Лесковцу
68 у Пироту
79 у Прокупљу
36 у Алексинцу
2 на Косову и Метохији